Home.
Trainingen.
Agenda.
Blog.
Trainers.
Visie.
Inschrijven.
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Academie voor Zelfmanagement (a4z). Contact - Sitemap - Privacybeleid
Z

4
Zelfmanagement
Zelfmanagement betekent uw waarden en normen, uw interesses en ambities erkennen en ermee aan de slag gaan.
U hebt een goed leven, maar iedere dag zijn er tegenvallende situaties. Het gaat iedere keer weer anders dan u hebt voorgenomen, u begint vol energie, er komt iets tussen, u wordt afgeleid, stress, tegenzin, uw motivatie wordt steeds minder u bent moe en de dag is voorbij.
Zelfmanagement betekent zelf de regie van uw leven voeren. U bent een uniek mens die zelf eigen keuzes wil maken. In deze training gaat u aan de slag met sterke en zwakke kanten.

Uw sterke kanten leert u te gebruiken om tegenwicht te bieden aan uw zwakke kanten.

U gaat nadenken om de zwakke kanten tot ontwikkelpunten te formuleren die gerealiseerd kunnen worden, de sterke punten gaan u daarbij helpen. Interesse en ambities zijn intrinsieke motivatoren om snel de sterke punten nog meer te versterken. De waarden en normen zijn uw leidraad voor de langere termijn en vooral het patroon van stress, spanning, uitstel, afstel en teleurstelling wordt doorbroken.


Doelgroep:
De Academie voor Zelfmanagement is bedoeld voor u als ondernemer, manager of medewerker. Per training is er plaats voor 20 personen (min. 8). Tijdens de training is er veel interactie mogelijk en voldoende aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Studie-stoel
Wij zijn trots dat we vanaf september 2014 ons leer-abonnement kunnen aanbieden.
Een heel nieuwe vorm  van trainen wordt mogelijk door het leer-abonnement. Met dit leer-abonnement koopt u een Studie-Stoel. Deze Studie-Stoel geeft u het recht op 25 trainingsavonden verzorgd door topdocenten die door hun enthousiasme u weten te inspireren en motiveren. De trainingen zijn kort en compact. Op deze manier kunt u voor een acceptabele prijs snel kennis en vaardigheden opdoen en direct toepassen in uw werk . De drempel is laag doordat de prijs-kwaliteit verhouding in goede balans is.

Hoe werkt het:
Het leer-abonnement vertegenwoordigt een Studie-Stoel voor 25 trainingen!  U kiest zelf wat u wilt leren. Deze Stoel kan gedurende het leer-jaar door 1 of meerdere personen bezet worden, echter 1 persoon per Studie-Stoel per trainingsavond. Ook bieden wij u de mogelijkheid om voor 1 trainingsavond of 1 trainingsblok (5 trainingsavonden) te kiezen.

Waarom:
U bent goed geschoold, maar hebt behoefte aan het verrijken van uw kennis en ervaring en het opvullen van hiaten hierin. Wij bieden u een overzichtelijk en betaalbaar traject gebaseerd op uw persoonlijke leerbehoefte, zodat u de volgende dag net iets anders weer naar het werk gaat. De trainingen zijn bedoeld om u naar een hoger niveau te tillen en de stress factor hanteerbaar te maken zodat uw levensgeluk zal toenemen.