Home.
Trainingen.
Agenda.
Blog.
Trainers.
Visie.
Inschrijven.
Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Academie voor Zelfmanagement (a4z). Contact - Sitemap - Privacybeleid
Z

4

Trainers:
Trainer in sales, marketing, management en zelfmanagement.
Zijn ervaring opgedaan in de journalistiek, regulier onderwijs, als coach in het bedrijfsleven, kantoordirecteur bij een Nederlandse Bank en trainer bij diverse opleidingsinstituten maakt John een all-round trainer. Hij weet een meerwaarde aan de training te geven door zijn specifieke aanpak en rijke ervaring!  Zijn trainingen zijn: enthousiasmerend - inspirerend - to the point - direct toepasbaar - verbindend.
Auteur: Daar is geen geld voor, Pr en promotie en Marketing voor het MBO onderwijs.

Ervaring als trainer, coach:  (Elschot Opleiding en training)
DOC Opleiding & Training, Van Sadelhoff learning services, Academie voor Podiumkunsten, FME College, Integratiecoach Fortisbank, Kersten Revalidatietechniek, bedrijfscoach, personalcoach
John Elschot
Als ICT docent heeft Ton ruim 30 jaar onderwijskundige ervaring opgedaan. Hij is dé expert in het vertalen van bedrijfskundige problemen in ICT-oplossingen.
Na een aantal jaren manager is hij momenteel directeur van een gerenommeerd opleidingsinstituut DOC Opleiding & Training te Doetinchem die opleidingen en trainingen verzorgt op het gebied van Automatisering, Management, Secretarieel, Financiën, Techniek en Gezondheidszorg en re-integratiescholing.

Ervaring als trainer, manager:
DOC Opleiding & Training, ISBW
Ton Loef
Pouwel studeerde cum laude af in de filosofie in Nijmegen, met als hoofdvak ethiek. Als onderzoeker in opleiding bij de afdeling wetenschapsfilosofie schreef hij een reeks filosofische artikelen plus een proefschrift, Why some apes became humans (2002). Zijn stukken en colleges gaan dikwijls over de interactie tussen wetenschap en filosofie.

Ervaring als trainer:
Radboud universiteit Nijmegen
Pouwel Slurink
Als Senior Consultant bij Deloitte heeft Jony in de rol van projectleider en consultant uiteen-lopende projecten uitgevoerd binnen het Human Capital werkveld. Ze heeft ervaring in zowel de private als (semi) publieke sector en richt zich op de volgende gebieden: (HR)-strategie, organisatie-ontwerp, personeelsplanning, competentiemanagement, performancemanagement, sociale innovatie en changemanagement.

Kenmerkend is haar enthousiasme en creatieve, resultaatgerichte werkwijze, zodat organisaties gefaciliteerd én uitgenodigd worden in beweging te komen.
Jony Elschot
HR-manager:
Geert Teunissen
Geert is eigenaar van DOC Nederland, een particulier opleidings- en trainingsbureau. DOC Nederland verzorgt een groot aantal beroepsgerichte opleidingen en trainingen onder de naam DOC Opleiding & Training, opleidingen gericht op interieur en design onder de naam Interieur Academie. Onder de naam Natuurlijk Creatief Denken begeleidt Geert creatieve processen van organisaties en geeft hij trainingen en workshops in het Anders creatief denken en doen, het slimmer werken.
Auteur: Hét POWER boek

Ervaring als trainer:
DOC Opleiding en Training, Natuurlijk Creatief Denken